Rolul de Vorbitor la << Discursuri improvizate >>   face parte cea de-a treia etapă a unei întâlniri SIRIUS TOASTMASTERS, la secțiunea ”Discursuri Improvizate” care este coordonată de către un Maestru al discursurilor improvizate .

Persoanele care își asumă rolul de Vorbitor la << Discursuri improvizate >>  își vor dezvolta abilitatea de improvizare și spontaneitate, prin formularea un mesaj convingător, concis, susținut de idei logice și argumentate în susținerea unui subiect necunoscut, acesta fiind înmânat de către Maestrul discursurilor improvizate. Timpul alocat pentru un astfel de discurs este de maxim 2 minute.

La această etapă a ședinței, sunt încurajați să participe atât membrii cât și invitații. Selecția vorbitorilor va fi efectuată aleatoriu de către Maestrul discursurilor improvizate.

La finalul ședinței, în urma voturilor primite din public, se desemnează Cel mai bun vorbitor la discursuri improvizate, titlul fiind înmânat de către Numărătorul de voturi  și de către Amfitrion .

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search