Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r70483weis/siriustoastmasters.org/wp-content/themes/jupiter/components/shortcodes/mk_testimonials/show-as/column.php on line 14
 • Să vrei să faci un lucru și chiar să-l faci, sunt două lucruri total diferite! SIRIUS TOASTMASTERS este locul în care faci lucrurile să se întâmple. Este locul în care încrederea în propria persoană se consolidează, ajutându-te să faci lucrurile la o calitate mult mai mare. Datorită implicării în SIRIUS TOASTMASTERS am reușit să-mi redescopăr pasiunea de a vorbi în public și cea de a-i ajuta și inspira pe cei din jurul meu!

  Petru Arcana Membru
 • M-am înscris în clubul SIRIUS TOASTMASTERS cu gândul de a deveni un vorbitor în public mai bun. Fiecare discurs ținut mi-a crescut, câte puțin, abilitățile de vorbitor. Cu toate acestea, cel mai important câștig se trage din șansa de a înfrunta de fiecare dată teama de a vorbi în public. Pe măsură ce am ținut mai multe discursuri am avut timp să simt și să analizez această teamă. Pot spune că cel mai mare beneficiu – obținut indirect – a fost să-mi înțeleg și să-mi pot controla mult mai ușor emoțiile.

  Vlad Caiter Membru
 • De departe cel mai mare beneficiu pe care l-am obținut în urma înscrierii la SIRIUS TOASTMASTERS, a fost faptul că am cunoscut oameni minunați, deosebiți, cu multă energie și cu simțul umorului rafinat, de la care am învățat și învăț în continuare foarte mult. Acești oameni m-au ajutat să devin mai încrezător și mai bogat spiritual.  Mai mult de atât, SIRIUS TOASTMASTERS m-a ajutat să pot comunica mai bine, mesajele și informațiile transmise au devenit mult mai concise și în același timp încrederea mea a crescut considerabil.

  Bogdan Velea Membru fondator
 • Cel mai de preț beneficiu obținut după înscrierea în SIRIUS TOASTMASTERS sunt oamenii cunoscuți pe care i-am îndrăgit din prima clipă. Oameni puternici, încrezători în ei înșiși, care cred în schimbare, gândesc și vin cu idei. Alături de ei învăț și mă descopăr pe mine însămi. Fiecare întâlnire este o adevărată hrană pentru mintea mea dornică să cunoască totul despre viață și oameni. Mulțumesc, SIRIUS TOASTMASTERS!

  Mara Turtoi Membru fondator
 • La SIRIUS TOASTMASTERS colectivul m-a atras cel mai mult, apoi  activitățile prin care creștem și modalitatea de feedback.

  Bogdan Pâslaru Fost membru
 • Cel mai mare beneficiu pe care l-am obținut în urma înscrierii în SIRIUS TOASTMASTERS este că am cunoscut o mulțime de oamenii devotați excelenței profesionale și o echipă care își susține membri să crească. A te dezvolta într-un mediu informal alături de oameni din cele mai diverse medii este o oportunitate unică care te ajută să devii un bun profesionist și să înveți să îți respecți semenii.

  Remus Popovici Fost membru
 • SIRIUS TOASTMASTERS este o oază de energie și pozitivism. E greu să găsești un mediu care să te provoace și să te ghideze în același timp, iar SIRIUS TOASTMASTERS e un astfel de mediu. Simt de fiecare dată că sunt primit cu drag și toți oamenii au o dorința reală de a crește și de a se ajuta reciproc să crească. O plăcere!

  Andrei Popescu DTM, Invitat special
 • Chiar de la fondarea SIRIUS TOASTMASTERS am urmărit atent activitatea clubului pe Facebook. Mi-am dorit să particip măcar la una din ședințe. Soarta a vrut ca să ajung la o ședință din octombrie 2015, unde am cunoscut oameni foarte prietenoși, care, într-o atmosferă absolut deschisă și „luminoasă”, povesteau istorii din viața lor (probabil, asta era tema). Cred că un astfel de club, cum este SIRIUS TOASTMASTERS, este extrem de necesar, el diluează cotidianul gri și puțin prietenos al orașelor mari. De fapt, ar trebui să te afli în fiecare zi în societatea oamenilor cum sunt cei de la SIRIUS TOASTMASTERS, nu doar într-o seară de miercuri, până la urmă, așa e normal să fie.

  Dumitru Gudumac Communications Specialist, Invitat special
 • Am rămas plăcut impresionat de atmosfera de la SIRIUS TOASTMASTERS, de spiritul, ambițiile și valorile oamenilor care creează acestă atmosferă. Sunt oameni care au scopuri mari și investesc energia lor pentru atingerea acelor scopuri. Plec de la SIRIUS TOASTMASTERS cu noi cunoștințe, cu bateria energetică încărcată și vă recomand cu drag să gustați măcar o dată din ceea ce este SIRIUS TOASTMASTERS.

  Alexei Ghiba Invitat special
 • https://youtu.be/UGPuEDyAsU8

  Ștefan Balica Membru Fondator
 • A însemnat și înseamnă mult, de la dezvoltare pe multe planuri până la o gașcă de prieteni. A însemnat să fac ceva cu drag și de plăcere și să știu că mă va ajuta, a însemnat să am ocazia să dau mai departe ce știu, să mă las învățată și să îmbrățișez deschis provocări de leadership și de a fi la bordul organizației. Mi-a dat ocazia să văd cum lucrurile frumoase se întâmplă de la sine fără a fi forțate, să spun cu tărie „da îți recomand să mergi”. Se spune că e indicat sa faci ce îți place. Asta e pentru mine, îmi place și mi-e dor. E lucrul la care ma gândesc zilnic și pentru care sunt recunoscătoare.

  Ioana Budacă Membru fondator
 • SIRIUS TOASTMASTERS pentru mine a venit în sprijinul unui nou mod de viață. Acolo am recunoscut prin oameni motivați și entuziaști, valorile ce stau la baza succesului oricărei persoane orientate către prosperitate și profesionalism.  Prietenilor le-am vorbit despre SIRIUS TOASTMASTERS ca locul unde cu ușurință pot ajunge la cunoștințe de Leadership și comunicare și ce e și mai important unde și le pot exersa în situații practice. Mediul este unul primitor și de încredere pentru a progresa.

  Tatjana Magdin Membru fondator
Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search